F-Secure saavutti juuri kolmannen kerran peräkkäin kansainvälisesti arvostetun AV-TESTin ”Best Protection” -palkinnon. Tietoturvaohjelmien testaukseen erikoistunut AV-TEST käyttää testeissään jatkuvaa menetelmää sekä aitoja haittaohjelmia, joten sattumasta ei ole kysymys.

Tervetuloa kuulemaan videowebinaarin välityksellä, mitä osaamisemme takana on. Millä menetelmillä F-Securen suojaus on saatu maailman parhaaksi ja mitä uutta F-Secure on tuomassa yritysten perinteisen tietoturvan rinnalle.

Pikaesittelymme kattavat tulevat uutuutemme yritystiedon tallennukseen turvalliseen kotimaiseen pilveen sekä mobiililaitteiden ja -yhteyksien suojaamiseen.

Isännöimäni tilaisuuden avaa F-Securen toimitusjohtaja Christian Fredrikson.
Haittaohjelmatartunnat ohjelmistohaavoittuvuuksien kautta
Verkkorikolliset käyttävät ohjelmistohaavoittuvuuksia systemaattisesti hyväkseen haittaohjelmien levityksessä: 80 % uusista haittaohjelmista käyttää hyväksi Windowsin, Javan, Flashin tai muun yleisen ohjelmiston haavoittuvuutta. Vain joka kymmenennen tietokoneen ohjelmistot ovat ajan tasalla. Siksi ohjelmistojen korjauspäivittämisen on oltava jatkuvaa ja tehokasta. F-Securen Software Updater ratkaisee ongelman. Ominaisuus sisältyy Protection Service for Business-, Business Suite Premium- ja Client Security Premium -tuotteisiin.

Klikkaamalla alla olevia kuvakkeita pääset tutustumaan uutuuksiimme:
KUTSU videowebinaariin: ti 25.3. klo 9.00-10.00

Tervetuloa!

Parhain terveisin,

Tietoturva-asiantuntija
Erkki Mustonen
F-Secure

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan videowebinaariin klikkaamalla alla olevaa linkkiä ja täyttämällä yhteystietosi. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tarkempia tietoja videowebinaariin osallistumisesta.
F-Secure younited
Yksi pilvi. Kaikki omat aineistot. Kaiken aikaa.
Kokoa kaikki pilvesi ja laitteesi yhteen ja kaikki aineistosi yhteen turvalliseen paikkaan. Younited-pilven sydän on helppo jakaminen, yksityisesti ja erittäin turvallisesti.
F-Secure FREEDOME
Tee mobiililaitteesi näkymättömäksi hakkereilta. Estä seuranta. Aseta virtuaalinen sijaintisi minne tahansa maahan. Freedome asettaa mobiilitietoturvasi uudelle tasolle. Freedome hyödyntää F-Securen palkittua tietoturvaa. Koska suojaus tapahtuu pilvessä, sovellus on kevyt ja aina ajan tasalla. Suojaus haittaohjelmilta. Vakoilun esto. Mielenrauhaa. Vain yhdellä napin painalluksella.
F-Secure KEY
Henkilökohtainen avustaja kaikille salasanoillesi
F-Secure Key tallentaa salasanasi, käyttäjänimesi ja muut kirjautumistietosi siten, että voit käyttää niitä missä tahansa.